Over

Wie ben ik?

Met jarenlange werkervaring in de ICT software ontwikkeling en implementaties, ben ik in staat om in complexe technische omgevingen zaken helder op een rijtje te krijgen, projecten te organiseren en aan teams te bouwen. Branches waar ik dit heb toegepast zijn telecom, zorgverzekeraars, de zorg (met name ziekenhuizen), overheid en planningsafdelingen van allerlei soorten organisaties o.a. airtraffic control, luchthavens, spoorwegen.

Als organisator in hart en nieren vind ik het heerlijk mijn tanden te zetten in een uitdagend project. Kenmerkend voor mij is dat ik graag mensen verbind. Ik spreek de taal van zowel business als IT en hou van de afwisseling en complexiteit tussen deze soms compleet verschillende werelden. Door mijn analytische achtergrond kan ik goed structuur aanbrengen en helderheid verschaffen. Ik heb een open manier van communiceren. Ik durf zaken op tafel te leggen en ben met mijn coachervaring in staat om mensen te motiveren.

Ik vind snel mijn weg in diverse omgevingen en voel me thuis in meerdere lagen van organisaties. Ik vind het leuk om de (politieke) lijnen te doorgronden en te zorgen dat alle koppen dezelfde kant op staan.

Mijn passie voor (het leiden van) teams komt voort uit de energie die ik van kinds af aan heb gekregen van het samenspelen en -werken in een volleybalteam. Het gezamenlijke doel, het plan om daar te komen en de flow die in een team ontstaat als iedereen daar voor wil gaan en daar ook bereid is voor te knokken, ieder op zijn eigen manier, is een prettige atmosfeer om in te werken. Ik vind het prachtig om te zien dat mensen het beste in zichzelf en anderen naar boven halen, door te doen waar ze goed in zijn en het lef hebben om uit hun comfort zone te stappen. Dat is waar de energie vrijkomt en waar resultaten geboekt worden.

Wat mensen over mij zeggen:

Wanda Sabeel – leidinggevende Leidse Onderwijs Instellingen, Projectleider ICT en BPM Opleidingen
“In de tijd dat ik met haar samenwerk, heb ik haar enorm leren waarderen als een zeer professioneel en accuraat persoon. Wij werken veel samen over afstand, wat over het algemeen voor verwarring en ruis kan zorgen in communicatie en begrip. Echter, dit vormt bij Anna absoluut geen probleem. In haar emails reageert ze snel en is zorgvuldig in de gekozen formuleringen en weet bij iedereen de juiste middenweg en toon te vinden, niet te stijf noch te amicaal. Verder heeft ze een positieve, energieke houding, denkt mee met problemen en weet ze ook zaken op proactieve manier aan te pakken.”

Geert – collega PinkRoccade Healthcare BV, Buiness Intelligence afdeling
“Bij PinkRoccade Healthcare heb ik samengewerkt met Anna in haar functie als projectleider en scrum master. In beide rollen heb ik haar als zeer vakkundig in het plannen en coördineren van werkzaamheden ervaren. Ze werkt erg resultaatgericht, vreest confrontaties niet en heeft een bijzonder motiverende houding. Daarnaast ken ik haar als een bekwame coach, bij wie inspiratie en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan”

Twan – bestuursgenoot W.S.G. Abacus, Universiteit Twente
“Anna is gedreven, intelligent, goed in het bewaken van het overzicht en bovendien in staat snel en concreet tot een gedragen oplossing te komen; ze kan op een heel natuurlijke manier de leiding nemen en een team mensen met zich mee krijgen.”

M. te Velthuis, Business Unit Director, Getuigschrift Quintiq BV
“Wij hebben haar leren kennen als een initiatiefrijke, open medewerkster, met oog voor mens & resultaat, die haar werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht. Zij is tevens een loyale en collegiale werkneemster. Het was een genoegen haar te leren kennen.”